zondag 13 februari 2011

Unawata: elegantie voor blije mensen!

Unawata-SS11-2Meer dan ooit heeft de modebewuste vrouw behoefte aan dynamiek en positiviteit en juist nú zet Madeleine Weijerman, de ontwerpster van Unawata, met een glimlach haar signatuur onder een nieuwe, spraakmakende en onderscheidende voorjaar/zomercollectie die de tand des tijds moeiteloos kan doorstaan. Trendy en vrolijke designs laten een positief licht schijnen op de hedendaagse markt: toegankelijk doch gedistingeerd.

De nieuwe kleurrijke collectie is niet alleen een lust voor het oog, maar laat zich ook nog eens eindeloos combineren met bijpassende accessoires die naadloos op elkaar aansluiten. De Unawata collecties zijn altijd volledig met de hand gemaakt van de mooiste materialen. Goed om te weten is dat het gebruikte leer afkomstig is van consumptie-vee en dus niet van dieren die speciaal worden gefokt om modedoelen te dienen. De voorjaar/zomercollectie 2011 bestaat uit vier verschillende lijnen plus nieuwe varianten op de immer populaire Crisis Bag.

Binnen de Butterfly-lijn strijken zomerse, stoere vlinders neer op diverse klompjes in variabele hakhoogtes en slippers met enkelbandjes en fladderen door op bijbehorende tassen en riemen in verschillende maten. Eyecatcher is het geel met turquoise laarsje waarvan de zool gemaakt is van gerecyclede autobanden.

Zonder kleuren geen regenboog! Kleurige, zomerse schoentjes met losse enkelbandjes en teenslippertjes met bijbehorende tas in de Rainbow-lijn weerspiegelen de identiteit van de even zo kleurrijke drager.

De Prints-lijn toont klassieke prints, ludiek uitgevoerd in frisse kleuren voor onverwacht stoere combinatiemogelijkheden. Meiden met lef kiezen voor de stoere cowboylaarzen in turquoise panterprint met bijbehorende tas.

De Studs-lijn is de kameleon binnen de Unawata collectie! Onderscheidend leer met tweekleurige studs in alle varianten aanwezig; van slipper tot cowboylaars, met diverse soorten tassen van klein naar groot, voor elke fashionista wat wils.

De inmiddels beroemde Crisis Bag tas is er ook dit seizoen weer bij in nieuwe varianten. Door de verwisselbare kleurstalen kun je de tas steeds weer aanpassen aan je outfit. Op deze manier heb je één tas met ongekende mogelijkheden. De Crisis Bag heeft er dit seizoen een klein zusje bij gekregen in de vorm van de Crisis Clutch, zowel in klassieke als zomerse felle kleurtjes. Ook valt dit natuurlijk weer te combineren met bijvoorbeeld bijpassende klompjes, slippertjes en riem.

Kijk voor verkoopinformatie op www.unawata.com.

Geen opmerkingen: